Logo da.boatexistence.com

Var adnan samisk pakistansk?

Indholdsfortegnelse:

Var adnan samisk pakistansk?
Var adnan samisk pakistansk?

Video: Var adnan samisk pakistansk?

Video: Var adnan samisk pakistansk?
Video: O Meri Jaan Video Song Adnan Sami Feat. Ameesha Patel "Teri Kasam" 2024, Kan
Anonim

pakistanske-sanger Adnan Sami, der blev tildelt Padma Shri på Republikkens dag, fort alte PTI torsdag, at hans navn var blevet unødvendigt trukket ind i en kontrovers af mindre politikere”. Sami, der blev født i Lahore, ankom til Indien i 2001 på et turistvisum.

Hvilken nationalitet er Adnan Sami?

For musikeren Adnan Sami er hans fødselsdag, der falder sammen med Indian Independence Day, ikke en tilfældighed. Den Lahore-fødte sanger er overbevist om, at det altid var meningen, at han skulle være en indisk statsborger og er taknemmelig for at dele sin fødselsdag med sit land.

Er Azaan Sami Khan pakistansk?

Azaan Sami Khan er en berømt kunstner i Pakistan, der har arbejdet som producer, som musikkomponist såvel som instruktørassistent og nu også som skuespiller.… Hans far Adnan Sami er en indisk sanger, mens hans mor Zeba Bakhtiar er en berømt pakistansk skuespillerinde. Azaan er kendt for at komponere forskellige superhitsange.

Hvad er Adnan Sami's religion?

Han er en muslim. Han var bosiddende i Pakistan. Hans far var i Pakistans luftvåben, og han kastede bomber over Indien i 1965-krigen. Jeg har ingen indvendinger mod Adnan Samis statsborgerskab.

Hvorfor forlod Adnan Sami Pakistan?

Sangeren Adnan Samis søn har t alt om, hvorfor han vælger at fortsætte med at arbejde i Pakistan, på trods af hans fars beslutning om at tage indisk statsborgerskab. … Han sagde: Grunden til, at jeg aldrig har t alt om dette før, er fordi han er min far, I elsker ham og respekterer ham. Han har taget bestemte beslutninger om, hvor han vil bo.

Anbefalede: