Logo da.boatexistence.com

Hvor er barnegat fyrtårn?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er barnegat fyrtårn?
Hvor er barnegat fyrtårn?

Video: Hvor er barnegat fyrtårn?

Video: Hvor er barnegat fyrtårn?
Video: 10 Hunters who VANISHED Without A Trace 2024, Kan
Anonim

Barnegat Lighthouse State Park ligger på den nordlige spids af Long Beach Island i Ocean County, New Jersey, USA. Området, hvor fyrtårnet står, blev betragtet som et af de vigtigste navigationspunkter for skibe på vej til og fra New York Harbor.

Er Barnegat Lighthouse gratis?

Fyrtårnet er åbent dagligt fra 10.00 til 16.30. (hvis vejret tillader det) fra Memorial Day til Labor Day. Der er et gebyr på $3 pr. person for at komme ind i fyrtårnet fra Memorial Day til Labor Day. Børn i alderen 6 til 11 er $1 og børn på 5 år og derunder er gratis og skal være ledsaget af en voksen.

Kan du svømme ved Barnegat Lighthouse?

Besøgende kan nyde svømning og surfing under livredders opsyn. Der kræves et strandmærke for at få adgang til stranden; Badges kan købes i bydelshallen.

Hvilket amt er Barnegat Light?

Barnegat Light er en bydel i Ocean County, New Jersey, USA. Fra 2010 United States Census var bydelens befolkning 574, hvilket afspejler et fald på 190 (-24,9 %) fra de 764 t alte i 2000 Census, som igen var steget med 89 (+13,2 %) fra de 675 t alte i folketællingen 1990.

Hvornår blev Barnegat Light grundlagt?

I 1948 blev der oprettet en folkeafstemning, der ændrede navnet til Barnegat Light. Barnegat Fyrtårn, "Old Barney", er en stor del af vores by og har sin egen historie. Den er 172 fod høj og har 217 trin. Det blev designet af general George Meade og blev taget i brug 1. januar 1859

Anbefalede: