Logo da.boatexistence.com

Er raffinose et enzym?

Indholdsfortegnelse:

Er raffinose et enzym?
Er raffinose et enzym?

Video: Er raffinose et enzym?

Video: Er raffinose et enzym?
Video: ЗАМОРОЗЬТЕ КОСТИ И ВАРИТЕ 6 ЧАСОВ! Рецепт который изменит вашу жизнь! 2024, Kan
Anonim

Raffinose er et trisaccharid sammensat af galactose, glucose og fructose. … Raffinose kan hydrolyseres til D-galactose og saccharose af enzymet α-galactosidase (α-GAL), et enzym, der ikke findes i den menneskelige fordøjelseskanal. α-GAL hydrolyserer også andre α-galactosider såsom stachyose, verbascose og galactinol, hvis det er til stede.

Hvordan klassificerer du raffinose?

Raffinose er et trisaccharid sammensat af alpha-D-galactopyranose, alpha-D-glucopyranose og beta-D-fructofuranose forbundet i rækkefølge af 1->6 og 12 glykosidbindinger, henholdsvis. Det har en rolle som en plantemetabolit, en Saccharomyces cerevisiae metabolit og en musemetabolit.

Hvilket enzym fordøjer raffinose?

Diætetik: Raffinose kan hydrolyseres til saccharose og galactose af enzymet α-galactosidase (α-GAL).

Hvad er raffinoses funktion?

Raffinose-familien af oligosaccharider (RFO'er) er α-1, 6-galactosyl-forlængelser af saccharose (Suc). Denne gruppe af oligosaccharider findes i planter og er kendt for at fungere som udtørringsbeskyttelse i frø, som transportsukker i floemsaft og som opbevaringssukker.

Hvad er raffinose et eksempel på?

Et eksempel på et oligosaccharid er raffinose. Raffinose er et trisaccharid, hvilket betyder, at det består af tre monomerer af monosaccharider, nemlig galactose, glucose og fructose.

Anbefalede: