Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kaldes det en yobbo?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kaldes det en yobbo?
Hvorfor kaldes det en yobbo?

Video: Hvorfor kaldes det en yobbo?

Video: Hvorfor kaldes det en yobbo?
Video: Hvorfor kaldes mennesket "universets centrum", og hvilken rolle spiller det i udviklingen? 2024, Kan
Anonim

''Yob er backslang for boy Det første citat er i Hottens ordbog over slang i 1859,'' siger leksikograf Burchfield, ''og ordet kom i almindelig slangbrug efter 1. verdenskrig. '' … En yob var en slagter-dreng, en assistent eller en budbringer, og som forlængelsen boy-o blev brugt, så var dens backslang yob-o.

Hvad er meningen med ordet yobbo?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Yob er slang i Det Forenede Kongerige for en åndssvag, ukulturel person. I Australien og New Zealand bruges ordet yobbo hyppigere med en lignende, men lidt mindre negativ betydning.

Hvad er australsk yobbo?

Online wictionary.org definerer en yobbo som: " (slang, Australien) En person, norm alt en mand, som er ubøjelig, dårligt opført og modbydeligt. Højlydt og fuld er også karakteristika, men ikke altid til stede ".

Hvad er en Yabo britisk slang?

English Slang Term

Yabos er også et slangudtryk på engelsk (UK) for en person, der er lavere klasse, dum eller åndssvag.

Hvad er Sheila slang for?

sheila. En pige eller kvinde. Dette ord dukkede første gang op på australsk engelsk i 1832 med stavemåden shelah. Det blev oprindeligt brugt i Australien til at henvise til en kvinde af irsk oprindelse, men fra slutningen af det 19. århundrede og fremefter blev det en generel betegnelse for en kvinde eller pige.

Anbefalede: