Logo da.boatexistence.com

Snurrer propellen i neutral?

Indholdsfortegnelse:

Snurrer propellen i neutral?
Snurrer propellen i neutral?

Video: Snurrer propellen i neutral?

Video: Snurrer propellen i neutral?
Video: THIS IS NOT THE WELCOME WE EXPECTED - Sailing Life on Jupiter EP111 2024, Kan
Anonim

Jeg tog min nederste ende af for at få arbejdet på en bøjet propaksel, og så satte jeg det hele sammen igen i går aftes. Jeg kørte den et sekund i indkørslen, gearskiftene er korrekte osv. Men støtten snurrer ret godt op i neutral. Selvfølgelig er der ingen vandtæthed osv.

Skal prop dreje frit neutr alt?

Når motoren er slukket, støtten bør kun dreje frit, når den er i neutral. Hvis den er i gear, bør støtten ikke dreje i hånden.

Bevæger en propel sig, når en båd er i neutral?

Stop altid, vend rundt og SLUK motoren, før du trækker nogen i sikkerhed. Det er ALDRIG sikkert at gå ombord på eller forlade vandet, mens motorerne går i tomgang, fordi propellen kan fortsætte med at rotere, selv når båden er i neutral.

Hvilken vej drejer prop i baglæns?

Standard rotation… højre hånd drejer til højre for fremad. ingear (fremad) bør du være i stand til at dreje prop med uret og ikke mod uret. Omvendt kan du dreje prop mod uret! klikket er norm alt, bare sørg for, at det er helt i gear!

Hvilken vej drejer en bådpropel?

Propelrotation er ikke anderledes; en højre propel roterer med uret set fra bådens agterstavn og ser fremad. En venstrehåndspropel roterer mod uret set fra bådens agterstavn og ser fremad.

Anbefalede: