Logo da.boatexistence.com

Om etnografisk allegori clifford?

Indholdsfortegnelse:

Om etnografisk allegori clifford?
Om etnografisk allegori clifford?

Video: Om etnografisk allegori clifford?

Video: Om etnografisk allegori clifford?
Video: Этнография Европы 19 век 2024, Kan
Anonim

“On Ethnographic Allegory”, af James Clifford er en undersøgelse om, hvordan samfundet opfatter anden etnicitet, hvilket vil sige med allegorier og betragter etnografiske beretninger som allegoriske. Han er af den opfattelse, at transcendente betydninger er betingelserne for dens meningsfuldhed.

Hvad er etnografisk autoritet?

Etnografisk autoritet, påpeger Vincent Crapanzano (1986), er ofte. konstitueret gennem påstanden om, at forskeren enten var usynlig eller uinteresseret Tanken er, at usynlighed sikrer, at det, der 'virkelig' sker, er. ikke forstyrret eller ændret af etnografens tilstedeværelse.

Hvad er etnografisk skrift?

Etnografi er en genre af forfatterskab, der er almindelig i samfundsvidenskaberne, især antropologi. En omfattende undersøgelse af en kultur, en etnografi informerer sin læser gennem narrativ fordybelse, ofte ved hjælp af sensoriske detaljer og fortælleteknikker sammen med objektiv beskrivelse og traditionel interviewstil.

Hvad er etnografieksempel?

Et klassisk eksempel på etnografisk forskning ville være en antropolog, der rejser til en ø, bor i samfundet på den nævnte ø i årevis og forsker i dets mennesker og kultur gennem en proces med vedvarende observation og deltagelse.

Hvad er etnografi og dens karakteristika?

Etnografi kan kort defineres som det systematiske studie af mennesker og kulturer … Det er et middel til grafisk og skriftligt at repræsentere en gruppes kultur. Etnografi er en kvalitativ forskningsmetode, hvor forskere observerer og/eller interagerer med en undersøgelses deltagere i deres virkelige miljø.

Anbefalede: