Logo da.boatexistence.com

Fik sårskorperne ringe?

Indholdsfortegnelse:

Fik sårskorperne ringe?
Fik sårskorperne ringe?

Video: Fik sårskorperne ringe?

Video: Fik sårskorperne ringe?
Video: Stop Picking At Your Scalp ‼️ #shorts 2024, Kan
Anonim

Washington Redskins har endelig hædret de erstatnings-"skurv"-spillere, der startede med 3-0 for at starte deres 1987-mesterskabssæson. De modtog Super Bowl ringe i dag for at anerkende deres bidrag under den forkortede strejke-sæson.

Hvor meget blev sårskorpen bet alt?

Hver erstatningsspiller modtog $27.000, en andel af Super Bowl-pengene. Men sidste års udsendelse af ESPN "30 for 30"-dokumentaren "Year of the Scab" var med til at sætte gang i processen med at hædre disse spillere.

Var udskiftningerne baseret på en sand historie?

Filmen var løst baseret på NFL-angrebet i 1987, specifikt Washington Redskins, som vandt alle tre erstatningskampe uden nogen af deres faste spillere og fortsatte med at vinde Super Bowl XXII.

Har Redskins en Super Bowl-ring?

Washington Redskins, amerikansk professionelt fodboldhold baseret i Washington, D. C. Redskins spiller i National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL) og har vundet to NFL-mesterskaber (1937 og 1942) og three Super Bowls (1983, 1988 og 1992) Hovedkvarter: Washington, D. C.

Hvilket år var erstatningsspillerne i NFL?

To uger inde i 1987 sæsonen gik NFL's spillere i strejke. For første gang i professionel sports historie i USA ville erstatningsspillere tage banen.

Anbefalede: