Logo da.boatexistence.com

Når lægges alle æg i én kurv?

Indholdsfortegnelse:

Når lægges alle æg i én kurv?
Når lægges alle æg i én kurv?

Video: Når lægges alle æg i én kurv?

Video: Når lægges alle æg i én kurv?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

Betydning: Dette er et råd, der betyder, at man ikke bør koncentrere alle kræfter og ressourcer på ét område, da man kan miste alt Eksempel: Hr. Tans finansielle rådgiver opfordrede ham at være forsigtig og ikke lægge alle sine æg i én kurv ved at investere alle sine penge i aktier.

Hvornår skal du lægge alle dine æg i én kurv?

for din succes at afhænge af en enkelt person eller handlingsplan: Jeg søger flere job, fordi jeg ikke rigtig vil lægge alle mine æg i én kurv.

Hvad er meningen med formsproget at lægge alle æg i én kurv?

: at risikere alt, hvad man har på succes eller fiasko for én ting. Investorer bør diversificere deres investeringer i stedet for for at lægge alle deres æg i én kurv.

Hvordan bruger du alle dine æg i én kurv i en sætning?

- Vi solgte vores hus og brugte vores pension til at finansiere vores mislykkede forretningsforetagende - jeg vidste, at det var tåbeligt at lægge alle vores æg i én kurv. - Du skal have en finansiel rådgiver, der kan hjælpe dig med at administrere dine penge, fordi du risikerer alt ved at lægge alle dine æg i én kurv.

Hvem sagde ikke at lægge alle dine æg i én kurv?

Opfundet i begyndelsen af 1600-tallet af forfatteren til Don Quixote, Miguel de Cervantes, er ordsproget "læg ikke alle dine æg i én kurv" siden blevet en værdifuld metafor for at forklare måder at styre din investeringsrisiko på.

Anbefalede: