Logo da.boatexistence.com

Er fort lupton i weld county?

Indholdsfortegnelse:

Er fort lupton i weld county?
Er fort lupton i weld county?

Video: Er fort lupton i weld county?

Video: Er fort lupton i weld county?
Video: The History of Fort Lupton, ( Weld County ) Colorado !!! U.S. History and Unknowns 2024, Kan
Anonim

Byen Fort Lupton er en lovpligtig by beliggende i det sydlige Weld County, Colorado, USA. Byens befolkning var 7.955 ved 2020 United States Census. Fort Lupton er en del af Greeley, CO Metropolitan Statistical Area og Front Range Urban Corridor.

Hvilket amt ligger Ft Lupton i?

Dette landlige samfund er beliggende i det sydlige Weld County langs bredden af South Platte-floden.

Hvad er Fort Lupton kendt for?

Fort Lupton har et smukt rekreationscenter i verdensklasse. Fort Lupton har en 18-hullers golfbane. Den nuværende befolkning i bygrænsen er over 7.700. Den nuværende befolkning inden for 1 mil fra byen er over 9.000.

Er Fort Lupton CO et godt sted at bo?

det er et fantastisk sted for børn og teenagere at rende rundt uden problemer, gode skoler og gode butikker. Fort Lupton kunne være en god, lille by, hvis der blev gjort en indsats. Byen mangler renlighed og god skolegang og andet fastfood, der er kun én "okay" restaurant.

Er Fort Lupton sikkert?

Fort Lupton har en samlet kriminalitetsrate på 10 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Fort Lupton 1 ud af 97

Anbefalede: