Logo da.boatexistence.com

Hvor er alliants internationale universitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er alliants internationale universitet?
Hvor er alliants internationale universitet?

Video: Hvor er alliants internationale universitet?

Video: Hvor er alliants internationale universitet?
Video: EPICUR - Intercultural skills & employability 2024, Kan
Anonim

Alliant International University er et privat, profitorienteret virksomhedsuniversitet med hovedcampus i San Diego og andre campusser i Californien og Mexico. Universitetet er også kendt som Alliant.

Er Alliant International University lovligt?

Alliant International University er en proprietær institution, der blev grundlagt i 1969. … Alliant International Universitys placering i 2022-udgaven af Best Colleges er National Universities, 299-391. Dets undervisning og gebyrer er $17.190.

Er Alliant et godt universitet?

Alliant er en god skole med høje standarder. Campus er lille, og det giver en interessant oplevelse. Der er en masse aktiviteter, som skolen tilbyder, flere klubber/ organisationer osv. Klasserne er små og gode til diskussioner mellem elever og lærere.

Er Alliant en diplomfabrik?

Argosy og Alliant er plakat-drengene fra diploma mills, men generelt er alt, hvad der siger "tjen mens du arbejder fuld tid", "undervisning kun i weekenden" eller 'Lær online' vil generelt være et program, som, hvis ikke en ægte professionel skole, helt sikkert vil være et program, der bliver set ned på. godt alle sammen.

Er Alliant online?

Alliant er region alt akkrediteret af WASC Senior College and University Commission (WSCUC), så du kan være sikker på, at vores onlineprogrammer opfylder strenge kriterier for kvalitet og akademiske resultater.

Anbefalede: