Logo da.boatexistence.com

Hvorfor florida internationale universitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor florida internationale universitet?
Hvorfor florida internationale universitet?

Video: Hvorfor florida internationale universitet?

Video: Hvorfor florida internationale universitet?
Video: The McClatchy Bankruptcy: The future of democracy and the press 2024, Kan
Anonim

Den 8- rangerede Business School for Return on Investment Det 1 amerikanske universitet for at tildele grader til spansktalende studerende. Det største antal kandidater, der arbejder i hotelbranchen. Topklassificeringen - "Highest Research Activity" - for et forskningsuniversitet i USA.

Hvad er Florida International University kendt for?

Seneste placeringer

Blandt verdens bedste programmer i deres respektive kategorier er Environment and Ecology; Elektrisk og elektronisk teknik; og psykiatri og psykologi FIU blev rangeret som nr. 1 institution for at tildele bachelor- og mastergrader til spansktalende … 2021 har vist sig at være FIU's år.

Er Florida International University et godt universitet?

U. S. News and World Report placerer snesevis af FIU - programmer blandt de bedste i nationen, inklusive international virksomhed på nr. 2. Washington Monthly Magazine rangerer FIU blandt de 50 bedste offentlige universiteter i USA og blandt top 20 offentlige universiteter, der bidrager til offentlighedens bedste.

Hvad gør FIU unik?

FIU er Miamis første og eneste fire-årige offentlige forskningsuniversitet. Så selv som bachelor har du chancen for at arbejde tæt sammen med dine professorer om vigtig og relevant forskning.

Er en grad fra Florida International University respekteret?

Florida International University er et respekteret college, primært på grund af dets School of Business, og det har udvidet sine ressourcer til at omfatte en School of Law og en medicinsk skole. … For dem, der nyder et stort college, er FIU vært for 2 store campusser, Modesto Maidique Campus og Biscayne Bay Campus.

Anbefalede: