Logo da.boatexistence.com

Har smok novo nikotin?

Indholdsfortegnelse:

Har smok novo nikotin?
Har smok novo nikotin?

Video: Har smok novo nikotin?

Video: Har smok novo nikotin?
Video: SMOK Novo Pod E-Cigaret 2024, Kan
Anonim

NOVO - SMOK® | Innovation bliver ved med at ændre Vaping-oplevelsen. ADVARSEL: Dette produkt indeholder nikotin. Nikotin er et vanedannende kemikalie. Kun for voksne er MINJORIGE forbudt at købe e-cigaret.

Hvor meget nikotin er Smok Novo?

Internt har NOVO Pod-systemet et wattområde på 10 til 16W, aktiveret af en draw-aktiveret mekanisme, såsom en simpel draw-inhalering. Den ergonomisk designede genopfyldelige pod har et krumt mundstykke, 2mL juicekapacitet til nic-s alte og et luftdrevet sideluftstrømssystem.

Hvilken slags nikotin er der i en Novo?

Sandheden er, at der ikke er noget enkelt svar. Bælgesystemet er lavet til væsker med højt nikotin s alt. Det betyder alt med omkring 50/50 VG/PG og bruger s alt nikotin. Vi har gjort det nemt for dig. Her er en liste over juicer, der bedst bruges sammen med SMOK Novo.

Er Smok Novo for s alt Nic?

SMOK Novo Replacement Pods (3-pak)

SMOK er nemme at fylde, 2mL Novo Pod er optimeret til S alt Nic.

Hvilken POD er bedre til Novo 2?

Vi anbefaler, at du bruger 1,4ohm pod med s alt og bruger 1,0ohm pod med almindelig e-juice. Begge bælg vil fungere perfekt sammen med nikotins alt, hvilket giver et mere tilfredsstillende halsslag. SMOK Novo 2 pods er også kompatible med den originale Novo.

Anbefalede: