Logo da.boatexistence.com

Hvad er hulkens rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er hulkens rigtige navn?
Hvad er hulkens rigtige navn?

Video: Hvad er hulkens rigtige navn?

Video: Hvad er hulkens rigtige navn?
Video: Can you Turn Into The HULK? 😂 2024, Kan
Anonim

Dr. Bruce Banner lever et liv, der er fanget mellem den bløde videnskabsmand, han altid har været, og det ukontrollable grønne monster, der drives af hans raseri. Udsat for store doser af gammastråling forvandler videnskabsmanden Bruce Banner sig til den gemene, grønne raserimaskine kaldet Hulk.

Er Hulkens navn David eller Bruce?

I tegneserien er Hulkens alter ego navnet Bruce Banner (selvom hans fulde navn er Robert Bruce Banner). Til showet blev karakteren dog omdøbt til David, hvilket førte til en Urban Legend, at det var fordi navnet "Bruce" blev anset for at være for homoseksuelt.

Hvad er Thors rigtige navn?

Hvem er Chris Hemsworth? Født den 11. august 1983, har den australske hjerteknuser Chris Hemsworth gjort sig et godt navn ved at svinge sin hammer som Marvel tegneseriefigur Thor, med hovedrollen i adskillige film under denne titel og i relaterede indslag som The Avengers.

Hvad er Iron Mans rigtige navn?

Iron Man ( Tony Stark) er en amerikansk tegneserie-superhelt, der er en grundpille i Marvel Comics. På grund af karakterens udbredte appel har Iron Man optrådt i flere tegneserier, tv-serier og film.

Hvad er Tony Starks IQ?

evner. Super-genial intelligens: Tony er et fænomen alt videnskabeligt geni og opfinder med en IQ på 186.

Anbefalede: