Logo da.boatexistence.com

Hvad er Sting's rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Sting's rigtige navn?
Hvad er Sting's rigtige navn?

Video: Hvad er Sting's rigtige navn?

Video: Hvad er Sting's rigtige navn?
Video: Kædesting - En introduktion til et sejt sting 2024, Kan
Anonim

Gordon Matthew Thomas Sumner CBE, kendt som Sting, er en engelsk musiker, sanger, sangskriver og skuespiller. Han var frontmand, sangskriver og bassist for new wave rockbandet Police fra 1977 til 1984.

Hvad er Stings rigtige navn Gordon?

Sting, efternavn Gordon Sumner, origin alt navn i sin helhed Gordon Matthew Thomas Sumner, (født 2. oktober 1951, Wallsend, Northumberland, England), kendt britisk sanger og sangskriver både for at være frontfigur for bandet the Police og for hans succesfulde solokarriere, der fulgte efter.

Har Sting et rigtigt navn?

Gordon Sumner, bedre kendt som Sting, blev født i Newcastle upon Tyne, England, den 2. oktober 1951. Han er bedst kendt for sin sangkarriere, både med 1980'er-bandet The Police og som soloartist.

Hvor gammel er WWE-superstjernen Sting?

I onsdags aftens særlige afsnit af AEW Dynamite vendte den nu 61-årige chokerende tilbage til brydning og markerede sin første optræden på TNT i næsten 20 år siden slutningen af WCW.

Er Sting stadig gift?

Trudie Styler er Stings hustru gennem næsten 3 årtier og mor til 4 af hans 6 børn - Lær hende at kende. Langvarige ægteskaber i underholdningsindustrien er ikke så hyppige, men de er bestemt ikke umulige. Sting og Trudie Styler ved det selv, da de har været sammen i over tre årtier.

Anbefalede: