Logo da.boatexistence.com

Hvor er den tredje jernbane?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er den tredje jernbane?
Hvor er den tredje jernbane?

Video: Hvor er den tredje jernbane?

Video: Hvor er den tredje jernbane?
Video: Felles løsning for jernbane, E39 og E136 i Møre og Romsdal 2024, Kan
Anonim

Den tredje skinne er norm alt placeret uden for de to køreskinner, men på nogle systemer er den monteret mellem dem. Elektriciteten overføres til toget ved hjælp af en glidesko, som holdes i kontakt med skinnen.

Hvor er den tredje jernbane NYC Subway?

Den tredje skinne kan være på hver side af de primære løbeskinner, og kan identificeres med en grå afskærmning. I sikkerhedstræning instrueres transitarbejdere i aldrig at gå mellem den tredje skinne og den primære køreskinne. Klatre tilbage på platformen, hvis det er muligt.

Kan du røre ved den tredje skinne?

Men hvis du på en eller anden måde ender på skinnerne, er nøglen at undgå den tredje skinne, som pumper 600 volt elektricitet ud. Et enkelt tryk kan elektrocutere dig - og potentielt dræbe. Den tredje skinne - den højeste af de tre skinner langs sporet - er placeret længst væk fra platformen for kundernes sikkerhed, sagde Ziegler.

Hvad er den tredje jernbane på et metrospor?

En tredje skinne er et metaljernbanespor, der er placeret på hver side af et togspor for at levere elektrisk strøm til tog, der kører langs sporene De bruges ofte på undergrundsbaner og lokale togtjenester. Før tredje skinner blev elektricitet ført i luftledninger.

Hvilken skinne er den 3. skinne?

Den tredje skinne, også kaldet 3. skinne eller lederskinne, er en type kontaktskinne. Et tog med elektrisk energi som hovedkraft kører på en jernbane bestående af to stålskinner. For at forsyne toget med strøm tilføjes en strømførende skinne ved siden af jernbanen, som er den tredje skinne.

Anbefalede: