Logo da.boatexistence.com

Må fraskilte gifte sig i kirken?

Indholdsfortegnelse:

Må fraskilte gifte sig i kirken?
Må fraskilte gifte sig i kirken?

Video: Må fraskilte gifte sig i kirken?

Video: Må fraskilte gifte sig i kirken?
Video: ПЫЛКАЯ СТРАСТЬ И МУЧИТЕЛЬНЫЙ РАЗВОД! ИСТОРИЯ ЛЮБВИ! Элизабет Тейлор и Ричард Бартон! 2024, Kan
Anonim

Ja. Da skilsmisse kun påvirker din civilretlige status, har det ingen indflydelse på din status i kirkeretten. Da en fraskilt person stadig betragtes som gift i kirkelovgivningen, er de ikke frie til at blive gift igen i Kirken.

Kan du gifte dig i kirken, hvis du bliver skilt?

Reglerne blev næsten helt sikkert overtrådt uformelt. Men det var først i 2002, at folkesynoden, kirkens lovgivende organ, tillod genægteskab i kirken af fraskilte personer, hvis tidligere partnere stadig var i live, under "særlige omstændigheder ".

Hvorfor kan kirken ikke godkende skilsmisse og gengifte?

Hvorfor kan Kirken ikke støtte skilsmisse og gengifte? Dette er forkert, fordi at have mere end én ægtefælle er i modstrid med den moralske lov. Ægteskabelig kærlighed, som Gud har til hensigt, er mellem 2 mennesker lige i værdighed, som deler en total, unik og eksklusiv kærlighed.

Kan fraskilte blive gift i Church of England?

The Church of England har tilladt fraskilte mennesker at gifte sig igen i kirken, under forudsætning af en præsts skøn, siden 2002. På generalforsamlingen samme år stemte 269 medlemmer i går ind for at tillade kristent genægteskab sammenlignet med 83 imod.

Anerkender den katolske kirke skilsmisse?

Katolikker, der modtager en civil skilsmisse, bliver ikke ekskommunikeret, og kirken anerkender, at skilsmisseproceduren er nødvendig for at afgøre civile sager, herunder forældremyndighed over børn. Men fraskilte katolikker må ikke gifte sig igen, før deres tidligere ægteskab er blevet annulleret.

Anbefalede: