Logo da.boatexistence.com

Ved fugtig squib betydning?

Indholdsfortegnelse:

Ved fugtig squib betydning?
Ved fugtig squib betydning?

Video: Ved fugtig squib betydning?

Video: Ved fugtig squib betydning?
Video: Elite Dangerous Odyssey First Missions 2024, Kan
Anonim

Betydning: en buste; en skuffelse, især efter megen forventning. Eksempel på brug: "Efter al den planlægning var Carlys fødselsdagsfest en total fugtig sludder." En mops, muligvis modløs af en Damp Squib Event. Billede: Flickr Creative Commons.

Hvor stammer udtrykket damp squib fra?

Oprindelsen af "Damp Squib"

Udtrykket "damp squib" ser ud til at stamme fra squibs, en eksplosiv enhed, der bliver fugtig og ikke virker. Det kunne være, at sætningen stammede fra squibs, fyrværkeriet. Dens første brug optrådte imidlertid i avisen, der blev udgivet i London i marts 1837, The Morning Post.

Er ordsproget fugtig blæksprutte eller fugtig blæksprutte?

Den første ting at sige om udtrykket 'fugtig squib' er, at det er 'squib', ikke 'blæksprutte'. Blæksprutter er en art af blæksprutter. I deres naturlige miljø er blæksprutter norm alt fugtige, men det er så tæt på denne sætning, som de sandsynligvis kommer.

Hvordan bruger du en fugtig squib?

De lovede os fyrværkeri, men har produceret en fugtig squib. Den store lancering af dets nye manifest er gået som en fugtig slurk. Hvis det er en fugtig squib i den retning, der er blevet henvist til, vil der være megen frustration, ærgrelse og fordømmelse.

Betyder ordet squib?

en kort og vittig eller sarkastisk ordsprog eller skrift. Journalistik. en kort nyhed, ofte brugt som fyldstof.

Anbefalede: