Logo da.boatexistence.com

Kan en skibsfører nægte at laste en last?

Indholdsfortegnelse:

Kan en skibsfører nægte at laste en last?
Kan en skibsfører nægte at laste en last?

Video: Kan en skibsfører nægte at laste en last?

Video: Kan en skibsfører nægte at laste en last?
Video: End Of An Era: Britannia, The Last Royal Ship - Royal Yacht Britannia 2024, Kan
Anonim

I Gards erfaring er det relativt sjældent, at en skibsfører nægter at læsse beskadiget last. Dette sker norm alt, når der er en klausul i certepartiet, som kræver, at skibsføreren underskriver rene konnossementer, men som giver ham mulighed for at afvise last, som er i en sådan tilstand, at en ren regning ikke kunne udstedes.

Hvem har ret til at acceptere eller afvise lasten før lastning?

8. Under hele denne procedure har skibets skibsfører ret til at acceptere eller afvise lasten før lastning.

Kan Master losse last på grundlag af LOI?

Jamen, skibsføreren skal modtage specifikke instruktioner fra skibsejeren om, at LOI er modtaget af dem, og de har kontrolleret det for ordlyd, og det er OK at losse lasten uden det originale fragtbrev.

Når et skib afgår før konnossementet er blevet udstedt og nogle gange endda før mængden af last er blevet officielt, hvad hedder det?

Pr definition kræver en Early Departure Procedure (EDP) norm alt, at skibet afgår, før konnossementet er udstedt, og nogle gange endda før mængden af last på bestyrelsen er blevet officielt fastlagt.

Hvad sker der, hvis der ikke er noget fragtbrev?

Der skal udarbejdes et brev fra afsenderen, der angiver, at konnossementet var tabt. Transportøren skal have et skadesløsbrev fra afsenderen, som fritager transportøren for ansvar. En bankgaranti økonomisk beskytter transportøren for omkostninger og ansvar for forsendelse uden konnossement.

Anbefalede: