Logo da.boatexistence.com

Hvordan dyrker man majroer?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan dyrker man majroer?
Hvordan dyrker man majroer?

Video: Hvordan dyrker man majroer?

Video: Hvordan dyrker man majroer?
Video: Majroer i forsøgshaven på Barritskov 2024, Kan
Anonim

Roer sås direkte i haven; de transplanterer ikke godt. Så frø ¼ til ½ af en tomme dyb, 1 tomme fra hinanden, i rækker med 12 til 18 inches fra hinanden. Du kan også sprede majroefrø og dække frøene med ikke mere end ½ tomme jord. Vand godt og konsekvent.

Hvor lang tid tager det at dyrke roer?

Roer er klar til at høste 40 til 55 dage efter plantning Hvis bladene høstes, er de klar, når de når 4-6 tommer i højden. Hvis du kun høster bladene, skal du skære dem fra planten, når de når den ønskede størrelse, og efterlade 1 tomme blade over plantens krone. Flere blade vil vokse i deres sted.

Er majroer nemme at dyrke?

Mange gartnere elsker at dyrke majroer i deres have. Som enhver rodfrugt klarer majroer (Brassica campestris L.) sig godt sammen med gulerødder og radiser. De er nemme at passe og kan plantes enten om foråret, så du har majroer hele sommeren, eller i sensommeren til efterårsafgrøde.

Hvad er det bedste tidspunkt at plante majroer?

Plant dine efterårsroer fra slut august til oktober; for en forårsafgrøde, plant 2 til 4 uger før den sidste frost. Placér disse letdyrkede greens 6 tommer fra hinanden i frugtbar, veldrænet jord med en pH-værdi på 5,5 til 6,8.

Kan jeg dyrke majroer i potter?

Roer er hurtige og nemme at dyrke fra frø, klar til at høste på så lidt som seks til ti uger. De kan lide kølig, fugtbevarende jord på et åbent, solrigt sted. Du kan også så i store beholdere udendørs, til høst, når de er små, som babygrøntsager.

Anbefalede: