Logo da.boatexistence.com

Når smukt affald bliver blåt?

Indholdsfortegnelse:

Når smukt affald bliver blåt?
Når smukt affald bliver blåt?

Video: Når smukt affald bliver blåt?

Video: Når smukt affald bliver blåt?
Video: Volbeat - For Evigt ft. Johan Olsen (Lyric Video) 2024, Kan
Anonim

Blå kuld: Hvis PrettyLitter bliver blå eller mørkegrøn, betyder det kattens urin har et højt pH-niveau. Det betyder, at katten kan have en urinvejsinfektion og/eller kan være i risiko for at udvikle blærekrystaller og -sten.

Hvad gør du, hvis PrettyLitter bliver blå?

Hvis du ser en farveændring, skal du observere kuldet i løbet af de næste 24 til 48 timer. Hvis farveændringen fortsætter, kan du overveje at tage din kat til deres dyrlæge for et wellnessbesøg. Fortæl din dyrlæge om ændringen i sundhedsindikatorens farve. Kun en autoriseret dyrlæge kan diagnosticere et specifikt problem.

Hvilken farve skal PrettyLitter have?

Og bekymre dig. Men PrettyLitter har noget, som andre kuld ikke har. Det skifter farve, når din kat tisser. Når du er rask, vil du se en farve et sted mellem gul og olivengrøn.

Er PrettyLitter nøjagtig?

Hvis du spekulerer på, om PrettyLitter rent faktisk gør, hvad det hævder, er svaret yes-det vil ændre farve baseret på pH-værdien af din kats urin. … PrettyLitter (eller ethvert krystalaffald) gør det hurtigere og nemmere at rengøre din kats kattebakke dagligt, da du kun skal fjerne de faste stoffer.

Hvordan ved du, at det er tid til at skifte PrettyLitter?

Det er tid til at skifte dit kattekuld. Hvis du bruger et kattegrus-abonnement såsom PrettyLitter, er det tid til at skifte dit kattegrus når alle krystallerne har skiftet farve – ideelt set til en gul eller limegrøn farve, som angiver normal urin pH.

Anbefalede: