Logo da.boatexistence.com

Var Wayne Brady en superhelt?

Indholdsfortegnelse:

Var Wayne Brady en superhelt?
Var Wayne Brady en superhelt?

Video: Var Wayne Brady en superhelt?

Video: Var Wayne Brady en superhelt?
Video: Yvette Nicole Brown Is A Fantastic Singer - Whose Line Is It Anyway? US 2024, Juli
Anonim

Han er en 'on-air superhelte-persona' -men Brady kvalificerer sig teknisk set som en "on-air superhelt." Tilbage i oktober rapporterede Variety, at Brady slutter sig til castet i Black Lightning sæson tre, hvor han skal spille en skurkagtig "supersoldat" ved navn Gravedigger.

Har Wayne Brady nogensinde spillet en superhelt?

Begyndende i 2020 spiller Brady en stor tilbagevendende rolle i den tredje sæson af The CW superheltedramaserie Black Lightning som DC Comics-karakteren Tyson Sykes / Gravedigger.

Var Wayne Brady en Power Ranger?

Mens Brady var i L. A., kæmpede han for at få enderne til at mødes. Han arbejdede som en sort Power Ranger og derefter julemanden i feriesæsonen, optrådte i shows i Universal Studios Hollywood, sang med et band om natten og holdt stadig sit daglige arbejde på et sted, der hedder Karakterer, børn elsker.

Hvad har Wayne Brady med superhelte at gøre?

Wayne Brady har en ny aftale. Den Emmy-vindende vært for Let's Make a Deal på CBS vil portrættere en utilfreds super-solider kaldet Gravedigger på The CW superhelte-franchise Black Lightning.

Var Wayne Brady på en maskeret sanger?

Vinder af sæson 2 Wayne Brady! Denne femdobbelte Emmy-vinder, komiker og Broadway-stjerne tog den gyldne maske hjem i 18. december 2019-finalen i sit Fox-kostume. … Næstepladsen den sæson var Chris Daughtry som Rottweiler.

Anbefalede: