Logo da.boatexistence.com

Var slik en vognmand?

Indholdsfortegnelse:

Var slik en vognmand?
Var slik en vognmand?

Video: Var slik en vognmand?

Video: Var slik en vognmand?
Video: Min far var vognmand i Slagelse / So ein Tag so wunderschön wie heute 2024, April
Anonim

Candy var meget tæt på Cartwright-klanen og blev viklet ind i mange af deres eventyr. David Canary var bekendt for datidens publikum, efter at han kom fra en rolle på Peyton Place og The Young Doctors. Han var også aktiv på scenen og i off-Broadway-stykker, inklusive scenespil, da han var i hæren.

Hvordan forlod Candy Bonanza?

David Dortort, skaberen/produceren af Bonanza, så Canary i Hombre og kastede ham i rollen som den nye ranchformand, Candy Canaday. Dortort sagde, at Canary var "den slags barn, der kommer på, og pludselig er der ingen andre på skærmen". Canary forlod Bonanza i juni 1970 efter en kontraktstrid

Hvor mange år var slik på Bonanza?

En anden generation af tv-seere kendte ham for hans westernarbejde; Canary havde tidligere opnået berømmelse som Ponderosa-ranchformanden "Candy" Canaday i NBC's Bonanza, hvor han medvirkede fra 1967 til 1970, forlod efter en kontraktstrid, men vendte tilbage for endnu et år i 1972. I alt ville han optræde i 91 Bonanza-afsnit.

Var Bonanza baseret på en rigtig familie?

Bonanza, amerikansk tv-serie, der kørte på NBC fra 1959 til 1973. … Bonanza, den første vestlige udsendelse i farver, fort alte historien om Cartwrights, en fiktiv familie af ranchere, der levede i midten af 1800-tallet, nær Virginia City, Nevada, en egentlig minedriftsboom.

Hvordan blev Ben Cartwright rig?

Han påbegyndte en karriere som købmand, og åbnede en butik i Boston. Hans første kone Elizabeth Stoddard døde i 1829 og fødte deres søn Adam. Kaptajn Stoddard fandt senere en stilling som kaptajn på et skib ejet af Collins of Collinsport Maine, et som hans søn førte videre, men Ben havde fået nok af livet i havet.

Anbefalede: