Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster et Verdin-ur?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster et Verdin-ur?
Hvor meget koster et Verdin-ur?

Video: Hvor meget koster et Verdin-ur?

Video: Hvor meget koster et Verdin-ur?
Video: HUS I THAILAND - Hvad koster det at bygge vores hus i Thailand samt lidt om hvordan vi har fået råd. 2024, Kan
Anonim

Femte generations præsident for Verdin, landets ældste producent af offentlige gade- og tårnure, siger, at det Cincinnati-baserede firma for 20 år siden solgte omkring et dusin gadeure om året. I de seneste år har det i gennemsnit ligget på 200 til 300 om året - i pris fra $10.000 til $50.000 - og efterspørgslen er stigende.

Hvor meget koster et gadeur?

Urene koster alt fra $8.000 til $10.000 for en lille, tosidet model til så meget som $60.000 eller mere for et specielt bestilt stykke. Mest populære er modellerne med fire ansigter i intervallet $30.000. Ms. Porter anslår, at kun 30 til 40 procent af gadeure rundt omkring i landet er ægte vintage.

Hvorfor har golfbaner Rolex-ure?

Rolex er en vidunderlig partner for USGA og assisterer alle mesterskaber ved at levere ure, der skal bruges i fremtrædende områder hos værtsklubben (og Stroke Play Co-Host, hvis det er relevant). Den primære brug for urene er for at have et synligt middel til at vise den faktiske tid

Hvilke golfbaner har Rolex-ure?

Der er kun 40 klubber verden over, der har de imponerende ure. De kan findes på historiske baner som Pebble Beach, St. Andrews, Muirfield Village, Carnoustie og Torrey Pines.

Hvad hedder byure?

Et tårnur eller tårnur er et ur designet til at blive monteret højt i væggen af en bygning, norm alt i et klokketårn, i offentlige bygninger såsom kirker, universiteter bygninger og rådhuse.

Anbefalede: