Logo da.boatexistence.com

Er whitener tilladt i bestyrelseseksamener?

Indholdsfortegnelse:

Er whitener tilladt i bestyrelseseksamener?
Er whitener tilladt i bestyrelseseksamener?

Video: Er whitener tilladt i bestyrelseseksamener?

Video: Er whitener tilladt i bestyrelseseksamener?
Video: Is WHITENER allowed in the Board Exam 🖊️CBSE Class 10 #shorts #cbse #class10 #ytshorts 2024, Kan
Anonim

Studerende skal sikre, at deres adgangskort er behørigt underskrevet af alle nødvendige. Brevpapir: Dette inkluderer kuglepenne/blyanter, en spidser, et viskelæder og alle andre papirvarer, som du måtte have brug for. Men blegende penne er ikke tilladt. Du kan kun bruge blå og sorte kuglepenne.

Kan vi skrive på whitener?

1) Yes, whiteneren kan bruges til at rette Bonafide-tastefejlene eller endda slette en linje eller et ord, der er givet parterne til dokumentets tegn i margenen nærmest en sådan rettelse.

Er farver tilladt i tavleeksamener?

Hvilken pen skal jeg bruge i CBSE Board Exam 2020? I henhold til CBSE's retningslinjer rådes kandidaten til kun at medbringe BLUE/ROYAL BLUE BALL POINT/GEL/FOUNTAIN pen. Studerende spørger ofte: "Kan vi bruge sort pen i CBSE bestyrelseseksamen 2020?" Svaret er NEJ, du kan ikke bruge SORT farve, mens du skriver svar i svarhæftet.

Kan vi bruge highlighter til tavleeksamener?

Highlighter-penne kan bruges af kandidaten til at markere hvad som helst på spørgeskemaet. Men brugen af highlighter på svarscriptet er begrænset. Forklaring: Kandidaterne til - tavleeksamenerne rådes til ikke at bruge den røde, grønt blæk, skitsepen og highlighter i svararket.

Hvilken farve pen er tilladt i CBSE bestyrelseseksamen?

Studenter kan bruge enhver pen til at skrive CBSE bestyrelseseksamen afhængigt af deres komfort. Studerende bør dog kun bruge Blue/ Royal Blue Ball Point/ Gel/ Fyldepen til CBSE-bestyrelsens eksamener. Kandidater bør ikke bruge den sorte farvepen til at skrive svarene.

Anbefalede: