Logo da.boatexistence.com

Hvad var thorndyke specielt?

Indholdsfortegnelse:

Hvad var thorndyke specielt?
Hvad var thorndyke specielt?

Video: Hvad var thorndyke specielt?

Video: Hvad var thorndyke specielt?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Juli
Anonim

The Thorndyke Special er en 1963 Apollo 3500 GT racerbil, der dukkede op i The Love Bug. Det var ejet af bilsælger og racerkører Peter Thorndyke.

Hvornår var Herbie the Love Bug?

Skiftende for sig selv mod alle odds, kom den skrammel lille speedster Herbie først til syne for 50 år siden, da The Love Bug blev udgivet 13. marts 1969 Denne højoktan komedie hit om en Volkswagen "Beetle" med sit eget sind og hjerte er et af Disneys mest populære hits.

Hvad var den gule bil i The Love Bug?

Peter Thorndykes gule "Special" er faktisk en 1965 Apollo GT, en sjælden sportsvogn bygget i USA af International Motorcars i Oakland, Californien. Den brugte et italiensk-designet karrosseri sammen med en Buick V8-motor med lille blok.

Hvorfor kaldes Herbie The Love Bug?

Dean Jones krediterer filmens succes, at det var den sidste live-action-film, som W alt Disney havde godkendt til produktion. Herbie fik sit navn, da filmens hold så en af Buddy Hacketts sketches om en skilærer med en sjov accent.

Hvor er Herbie the Love Bug?

Herbie 10 har overlevet og dukkede op på AACA Museum This Love Bug var en stuntbil. Den led nogle alvorlige skader under optagelserne, men ejeren Tory Alonzo restaurerede den. Den originale biltitel til Herbie 10 viste, at den blev købt i 1968 af W alt Disney Studios i Californien.

Anbefalede: