Logo da.boatexistence.com

Hvem er Soras hjerteløse?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Soras hjerteløse?
Hvem er Soras hjerteløse?

Video: Hvem er Soras hjerteløse?

Video: Hvem er Soras hjerteløse?
Video: I DEN FORBANDTEDE Skov faldt jeg over ONDEN selv 2024, Kan
Anonim

Sora's Heartless er en mindre karakter og en form, som Sora antager under sidste akt af Kingdom Hearts. I Kingdom Hearts-kodet fungerer den digitale version af denne Heartless som hovedantagonisten og kilden til Bug Blox-korruptionen.

Hvem er Sora's Nobody?

Roxas er Nobody af hovedpersonen Sora og det 13. medlem af Organisation XIII. Han er nævnt flere gange i Kingdom Hearts 3-trailerne, så det ser ud til, at han vil spille en rolle i det kommende spil.

Er Darkside Sora's Heartless?

En kolossal Heartless, der opstod foran Sora i et land med endeløse hav og himmel. Det ser anderledes ud end andre Darksides, Sora har kæmpet med, men årsagen er fortsat et mysterium.

Hvem er Soras hjerteløse og ingen?

Kairis hjerte blev frigivet fra en krop, Soras krop, så en Ingen blev skabt, hvilket er Namine Da det var Kairis hjerte, der blev frigivet fra en krop, så er det Kairis Ingen. Sora's Heartless optrådte som de Heartless havde brug for for at danne en Nobody for både Sora's Nobody, Roxas, og Kairi's Nobody, Namine.

Hvem er Kairis hjerteløse?

Naminé er en speciel Nobody, født da Kairis hjerte forlod Soras krop. I begyndelsen af Kingdom Hearts, da Destiny Islands blev opslugt af mørke, gemte Kairis hjerte sig i Soras krop i stedet for at blive en Heartless, da hun ikke havde noget mørke i sit hjerte.

Anbefalede: