Logo da.boatexistence.com

Hvorfor sp balasubramaniam døde?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor sp balasubramaniam døde?
Hvorfor sp balasubramaniam døde?

Video: Hvorfor sp balasubramaniam døde?

Video: Hvorfor sp balasubramaniam døde?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Han var 74. Årsagen var komplikationer af Covid-19, ifølge en erklæring fra MGM He althcare, hvor han var blevet indlagt. Hans død tiltrak hyldest fra mange fremtrædende musikere, politikere og skuespillere på sociale medier. Med Shri S. P.s uheldige bortgang

Hvad skete der med Balasubramaniam?

Veteransanger og berømt berømthed S. P. Balasubrahmanyam døde i en alder af 74. Den sydindiske sanger, der huskes med glæde for at have lånt sin stemme til en masse Bollywood-film, blev diagnosticeret med roman coronavirus i august måned.

Hvorfor blev SP Balasubramaniam begravet?

Den legendariske sanger SP Balasubrahmanyam blev begravet på sit bondehus i landsbyen Thamaraipakkam i Thiruvallur-distriktet.… Mens politifolk marcherede med, blev liget bragt på en båre til det udpegede gravsted fra en indhegning, der var øremærket til, at folk kunne betale hyldest og udføre ritualer.

Hvorfor brændes SPB ikke?

“Nogle få af hans nære slægtninge som svigermor og svigerfar blev alle begravet og ikke kremeret Så i samme tradition tog familien en opkald for at begrave SPB's jordiske rester, siger en kilde tæt på familien til TNM. SPB døde den 25. september efter at have udviklet komplikationer fra COVID-19.

Er SP Balu rig?

På grund af den ekstremt lange og succesrige karriere har SP Balasubrahmanyam samlet en betydelig mængde rigdom. Hans nettoværdi på tidspunktet for hans død anslås til at være næsten $114 millioner Selvom dette beløb kan virke uoverskueligt, skal man overveje den tid, han dedikerede til forskellige filmindustrier i Indien.

Anbefalede: