Logo da.boatexistence.com

Har warren buffett investeret i tesla?

Indholdsfortegnelse:

Har warren buffett investeret i tesla?
Har warren buffett investeret i tesla?

Video: Har warren buffett investeret i tesla?

Video: Har warren buffett investeret i tesla?
Video: Charlie Munger & Warren Buffett on Tesla Stock! 2024, Kan
Anonim

Berkshire har aldrig investeret i Tesla, men selskabet havde 1,57 milliarder dollar i General Motors Company (NYSE: GM) aktier i slutningen af 2019. Da Serwer spurgte Buffetts mening af Musk, valgte Buffett sine ord omhyggeligt.

Har Warren Buffett investeret i 5G?

Buffett hævede også for nylig sin indsats i T-Mobile til omkring $706 millioner, fra en tidligere $276 millioner ejerskab sidste år. Buffett er ikke den eneste store investor, der bevæger sig mere ind i 5G- og telekommunikationsområdet.

Investerede Warren Buffett i Bitcoin?

'I modsætning til civilisationens interesser'

Ikke at overgå, har Buffett fremsat sin del af ekstremt skærende bemærkninger om Bitcoin og cryptocurrency gennem årene: " Det gør jeg ikke har nogen Bitcoin. Jeg ejer ikke nogen kryptovaluta, det vil jeg aldrig," sagde han til CNBC i 2020.

Hvorfor er Tesla-aktien ikke god?

Bemærkelsesværdige risici omfatter Tesla-biler, der er for dyre med skattelettelser, og at opførelsen af dens Gigafactory (batterifabrik) tager længere tid end forventet. Mere generelt set står Tesla over for risici fra lave benzinpriser og en stigning i elbilkonkurrencen.

Kører Elon Musk en Tesla?

Tesla Model S Performance

Interessant nok er det Model S Musk har afsløret, at han kører mest. I betragtning af, at mange synes, det er den mest komfortable og imødekommende af alle Teslaer, er det ikke meget af en overraskelse.

Anbefalede: