Logo da.boatexistence.com

Hvad vil det sige at kalde nogen for en pukkel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad vil det sige at kalde nogen for en pukkel?
Hvad vil det sige at kalde nogen for en pukkel?

Video: Hvad vil det sige at kalde nogen for en pukkel?

Video: Hvad vil det sige at kalde nogen for en pukkel?
Video: Hvad viser Pentagons UFO-videoer? 2024, Kan
Anonim

(slang) Seksuelt samleje. (Storbritannien, slang, med bestemt artikel) Et dårligt humør. Hun har pukkelen med mig. … (slang) En smertefuldt kedelig person. Den fyr er sådan en pukkel!

Hvad er en pukkelperson?

(slang) En smertefuldt modløs person. Den fyr er sådan en pukkel! navneord. 8. 5.

Hvorfor hedder det pukkelen?

Udtrykket figurerer onsdag, midt på arbejdsugen, når pukkelfolket kommer over til kyst ind i weekenden. Gennem det 20. århundrede blev onsdag især omt alt som pukkeldag i et forsøg på at sætte gang i arbejdsugens slid.

Hvem har en pukkel?

Det viser sig, at der er 2 levende "arter" eller typer af kamel: dromedaren, som har 1 pukkel, og den baktriske kamel, som har 2 pukler. Deres fire kamellignende fætre har den samme lange hals og ben, men er ikke helt så klumpede: alpacaen, lamaen, guanacoen og vicuñaen (den sidste bor i Sydamerika).

Hvilket dyr har kun én pukkel?

Arabiske kameler, også kendt som dromedarer, har kun én pukkel, men de anvender den med stor effekt. Pukkelen lagrer op til 80 pund fedt, som en kamel kan nedbryde til vand og energi, når der ikke er næring til rådighed. Disse pukler giver kameler deres legendariske evne til at rejse op til 100 ørkenmil uden vand.

Anbefalede: