Logo da.boatexistence.com

Hvornår bruges push-gateways?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår bruges push-gateways?
Hvornår bruges push-gateways?

Video: Hvornår bruges push-gateways?

Video: Hvornår bruges push-gateways?
Video: Custom metrics with Pushgateway, Prometheus and Grafana - Krzysztof Olszewski - code::dive 2022 2024, Kan
Anonim

Sædvanligvis er det eneste gyldige brugstilfælde for Pushgateway til at fange resultatet af et batchjob på serviceniveau Et batchjob på "serviceniveau" er et, der ikke er semantisk relateret til en specifik maskine eller jobinstans (f.eks. et batchjob, der sletter et antal brugere for en hel tjeneste).

Hvordan virker Prometheus push-gateway?

Prometheus Pushgateway eksisterer for at tillade flygtige og batchjobs at eksponere deres metrics for Prometheus Så det er en mellemmandstjeneste, hvor klienterne (job) kan skubbe der metrics som ønsket før den lukkede ned, og senere kan Prometheus skrabe disse metrics fra PushGateway som sædvanligt.

Bruges til at skubbe logfiler ind i Prometheus?

Hvordan indlæses logfiler i Prometheus? Kort svar: Lad være! Brug noget som ELK-stakken i stedet for. Længere svar: Prometheus er et system til at indsamle og behandle metrics, ikke et hændelseslogningssystem.

Hvad er Prometheus Gateway?

Introduktion. Prometheus er en gratis og open source-software til re altidssystemer og hændelsesovervågning og alarmering Prometheus blev oprindeligt udviklet hos SoundCloud og blev et projekt af Cloud Native Computing Foundation i 2016 sammen med andre populære rammer såsom Kubernetes.

Hvad bruges Prometheus til?

Prometheus er en gratis softwareapplikation, der bruges til hændelsesovervågning og alarmering. Den registrerer re altidsmålinger i en tidsseriedatabase (som giver mulighed for høj dimensionalitet) bygget ved hjælp af en HTTP pull-model med fleksible forespørgsler og re altidsalarmering.

Anbefalede: