Logo da.boatexistence.com

Ender alex og izzie sammen?

Indholdsfortegnelse:

Ender alex og izzie sammen?
Ender alex og izzie sammen?

Video: Ender alex og izzie sammen?

Video: Ender alex og izzie sammen?
Video: Israel Adesanya Reacts to his BRUTAL KNOCKOUT of Alex Pereira at UFC 287 2024, Kan
Anonim

'Grey's Anatomy' Shocker: Alex Karev genforenes med Izzie Stevens. I afsnittet den 5. marts 2020 overraskede Greys seere, da det blev afsløret, at Alex havde forladt Seattle for at genforenes med sin tidligere flamme, Izzie, og de opfostrede lykkeligt deres to unge tvillinger på en hestefarm i Kansas..

Hvem ender Izzie med i GREYs anatomi?

Efter spekulationer om, at Izzie ville blive dræbt i den femte sæson, blev karakteren diagnosticeret med Stage 4 metastatisk melanom. Hun giftede sig med Alex i seriens 100. afsnit, og bagefter blev hendes tumor fjernet.

Hvordan endte Izzie og Alex?

Hun beskyldte sin mand, Alex, for at have snydt hende. De slog op. Som episoden med titlen "Leave a Light On" afslører, lykkedes det Izzie og Alex at genforenes efter lange år adskilt.

Hvem ender Alex med i?

Som tingene ser ud i øjeblikket, er Alex faktisk i et forhold med kæresten Jo Wilson Parret blev gift i sæson 15, og tingene har indtil nu virket forholdsvis rolige og positive for dem – bortset fra det faktum, at de tilsyneladende i starten ikke sendte deres papirer ind for at gøre deres ægteskab officielt.

Hvorfor blev Alex Karev fyret?

Nu tidligere afdelingsleder for pædiatrisk kirurgi, Alex blev fyret for sin del i Merediths (Pompeo) forsikringssvindel og blev ansat som stabschef og Chief of Surgery i Pacific Northwest General Hospital.

Anbefalede: