Logo da.boatexistence.com

Hvornår startede athabasca-universitetet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår startede athabasca-universitetet?
Hvornår startede athabasca-universitetet?

Video: Hvornår startede athabasca-universitetet?

Video: Hvornår startede athabasca-universitetet?
Video: Hvornår startede du med at spille Fortnite 2024, Kan
Anonim

Athabasca University er et canadisk offentligt forskningsuniversitet, der primært opererer gennem online fjernundervisning. Det blev grundlagt i 1970 og er et af fire omfattende akademiske universiteter og forskningsuniversiteter i Alberta og var det første canadiske universitet, der specialiserede sig i fjernundervisning.

Er en grad fra Athabasca University respekteret?

AU er en offentligt finansieret post-sekundær institution, en af fire offentlige omfattende universiteter i provinsen Alberta, Canada. Du kan være sikker på, at din AU-erfaring repræsenterer en streng universitetsuddannelse af høj kvalitet. Vi er et respekteret og anerkendt universitet med en dokumenteret track record

Lukker Athabasca University?

Albertas online-universitet står over for en finanskrise, men præsidenten forsikrer de studerende om, at institutionen ikke vil lukke ned, rapporterede CBC News. Ifølge en intern rapport vil Athabasca University (AU) være insolvent om to år. … Resten kommer fra studerendes undervisning.

Er Athabasca et akkrediteret universitet?

Du kan være sikker på, at din AU-erfaring repræsenterer en streng universitetsuddannelse af høj kvalitet. Vi er et respekteret og anerkendt universitet med en dokumenteret track record. Athabasca University er fuldt akkrediteret i Canada og USA.

Hvor lang tid har du til at afslutte Athabasca-kurset?

Studerende i individualiserede studieforløb har op til 6 måneder til at gennemføre et 3-kredit kursus og op til 12 måneder til at gennemføre et 6-kredit kursus. Studerende på grupperede studieforløb eller dem, der modtager økonomisk støtte, skal gennemføre 3-points kurser inden for 4 måneder og 6-points kurser inden for 8 måneder.

Anbefalede: