Logo da.boatexistence.com

Hvem er Laocoon og hans sønner?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Laocoon og hans sønner?
Hvem er Laocoon og hans sønner?

Video: Hvem er Laocoon og hans sønner?

Video: Hvem er Laocoon og hans sønner?
Video: [4K] Vatican City : Walking Tour of St. Peter's Basilica & Vatican Museums / 2022 2024, Kan
Anonim

I Virgil var Laocoön en præst i Poseidon, der blev dræbt sammen med begge sine sønner efter at have forsøgt at afsløre den trojanske hests list ved at slå den med et spyd. … I andre versioner blev han dræbt for at have haft sex med sin kone i Poseidons tempel, eller blot for at have bragt et offer i templet med sin kone til stede.

Hvad er meningen med Laocoon og hans sønner?

: en trojansk præst dræbt sammen med sine sønner af to søslanger efter at have advaret trojanerne mod træhesten.

Er Laocoon og hans sønner græsk eller romersk?

Et ikon for hellenistisk kunst, den figurative græske skulptur kendt som Laocoon Group, eller Laocoon and His Sons, er en monumental statue, som er udstillet på Museo Pio Clementino, i Vatikanmuseerne, Rom.

Hvilket formål tjente Laocoön?

Historien bag denne skulptur er ret underholdende, og du kan læse mere her, hvis du vil. Men for at opsummere det, så prøvede Laocoon a at advare trojanerne om den trojanske træhest, som grækerne gav dem Han stolede ikke på gaven og forsøgte at overbevise dem om at brænde det ned.

Hvorfor bliver Laocoön og hans sønner angrebet?

Ifølge legenden var Laocoön en præst fra Troja, som sammen med sine to sønner, Antiphantes og Thymbraeus-blev angrebet af søslanger sendt af en gud. … I nogle beretninger var Laocoöns skæbne f.eks. straffen for at forsøge at afsløre det trojanske hest-trick.

Anbefalede: