Logo da.boatexistence.com

Hvad er installationsprogrammer på computer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er installationsprogrammer på computer?
Hvad er installationsprogrammer på computer?

Video: Hvad er installationsprogrammer på computer?

Video: Hvad er installationsprogrammer på computer?
Video: Windows 365, ваш компьютер в облаке | Что это такое, как это работает и как его настроить 2024, Kan
Anonim

Et installationsprogram eller installationsprogram er et computerprogram, der installerer filer, såsom programmer, drivere eller anden software, på en computer.

Hvad betyder installation?

: handlingen eller processen med at gøre en maskine, en tjeneste osv. klar til at blive brugt et bestemt sted: handlingen med at installere noget.: en ceremoni, hvor nogen bliver sat i et officielt eller vigtigt job.: noget (såsom et stykke udstyr), der er sat sammen og gjort klar til brug.

Hvorfor er installationsprogrammet vigtigt?

Dårlig installation kan ikke kun påvirke termisk ydeevne, men også sikker, jævn drift af bevægelige dele. … Bortset fra tætningsfejl skyldes over 80 % af serviceproblemerne dårlig installationspraksis.

Hvad er en installationsfil?

Windows Installer-filer bruges af Microsofts Windows-operativsystem til installation af software. Det er en pakke med installationsoplysninger for et bestemt program og kan udtrækkes ved hjælp af et fildekomprimeringsværktøj.

Hvor er installationsfilen?

Installationsfilen skal være placeret i bin-mappen i dit installationsprojekt Højreklik på projektet i projekttræet, og vælg "Åbn mappe i Windows Stifinder", og du finder bin-mappen. Linket på skrivebordet vil kun være til stede, når installationsfilen er kørt.

Anbefalede: