Er miranda lambert blevet gift igen?

Indholdsfortegnelse:

Er miranda lambert blevet gift igen?
Er miranda lambert blevet gift igen?

Video: Er miranda lambert blevet gift igen?

Video: Er miranda lambert blevet gift igen?
Video: KÆRESTE VIDEO 2024, Oktober
Anonim

Hun annoncerede i februar 2019, at hun giftede Brendan McLoughlin i en overraskelsesceremoni, og de to har boet sammen på hendes Tennessee-gård lige siden.

Er Miranda og Brendan stadig sammen?

Miranda Lambert og Brendan McLoughlin slog hinanden i januar 2019 efter to en halv måneds hvirvelvind. … Før countrysangerens bryllup med McLoughlin var hun gift med Blake Shelton fra maj 2011 til juli 2015. Nyheden om hans ekskones andet ægteskab kom som et chok for Voice-træneren.

Er Miranda Lamberts mand stadig betjent?

Han er en New York City politibetjent . McLoughlin er i retshåndhævelse, og han mødte faktisk Lambert, mens han var på jobbet. … McLoughlin gik på "autoriseret orlov" i juli 2019 af årsager, som vi ville antage var relateret til Lambert.

Hvornår blev Miranda Lambert gift igen?

Countrymusikstjernen Miranda Lambert overraskede os alle, da hun blev ramt i januar 2019! Tjek disse Brendan McLoughlin fakta! Countrymusiksangerinde Miranda Lambert blev fejet væk af en af NYPD's helt egne og giftede sig i hemmelighed med den smukke officer den 26. januar 2019!

Har Blake Shelton børn?

Selv om Blake har giftet sig tre gange i sin levetid, har han ingen biologiske børn Men livet gav ham en chance for at opleve faderskab, da han blev gift med Gwen. Han blev stedfar til hendes tre børn. Navnene på hendes tre børn er Zuma Nesta Rock, Apollo Bowie Flynn og Kingston.

Anbefalede: