Logo da.boatexistence.com

Er hutchins tx sikre?

Indholdsfortegnelse:

Er hutchins tx sikre?
Er hutchins tx sikre?

Video: Er hutchins tx sikre?

Video: Er hutchins tx sikre?
Video: TINDER IN REAL LIFE! 2024, Kan
Anonim

Sammenlignet med de andre byer i Texas og alle andre byer i USA, er Hutchins sikker? Fra målerne vist ovenfor vil du bemærke, at Hutchins er sikrere end 16 % af andre byer i staten Texas Derudover er Hutchins sikrere end 18 % af byerne i hele USA.

Er Hutchins Texas et godt sted at bo?

Hutchins er et dejligt sted at bo fyldt med venlige mennesker. Meget afslappende om morgenen, da byen er ret rolig! Dejligt landdistrikt i køreafstand fra Dallas centrum. Fremadstormende forstad med billige boliger og nye kvarterer.

Hvad er det farligste sted at bo i Texas?

Bellmead er den farligste by i Texas. Der er 1.294 voldsforbrydelser pr. 100.000 indbyggere og 6.196 ejendomsforbrydelser pr. 100.000 indbyggere. Bellmead er også en af de 30 farligste byer i USA.

Hvad er den sikreste Texas City?

Kun én by i Texas - Plano - kom på top-50-listen over sikreste byer i landet, ifølge en ny undersøgelse foretaget af WalletHub.com, et websted for personlig økonomi. Plano blev rangeret som nummer 16, hvilket gør den til den sikreste by i Texas. Undersøgelsen sammenlignede mere end 180 byer på tværs af 44 nøglesikkerhedsindikatorer.

Er Trinity Texas et sikkert sted at bo?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Trinity er 1 ud af 35. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Trinity ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Texas har Trinity en kriminalitetsrate, der er højere end 85 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Anbefalede: