Logo da.boatexistence.com

Hvem spillede sitar på norsk træ?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede sitar på norsk træ?
Hvem spillede sitar på norsk træ?

Video: Hvem spillede sitar på norsk træ?

Video: Hvem spillede sitar på norsk træ?
Video: Den lille redde bæsjen - Animert 2024, Juli
Anonim

En sitar ejet og spillet af George Harrison er blevet solgt for $62.500 (£46.581) i USA. Instrumentet, købt i en butik på Londons Oxford Street i 1965, blev brugt af Harrison under indspilningen af Beatles-sangen Norwegian Wood.

Hvem spillede sitar for Beatles?

George Harrison spiller instrumentet. En sitar er et indisk strengeinstrument. George Harrison ejede en, og den høres på sange som "Norwegian Wood (This Bird Has Flown)" og "Within You Without You ".

Var George Harrison en god sitarspiller?

Han blev undervist i sitar af Ravi Shankar Sangen klarede sig godt på hitlisterne, men den berømte sitarspiller Ravi Shankar var ikke imponeret over Harrisons forsimplede spil, som netop genlød hovedmelodien."Hvis George Harrison vil spille sitar, hvorfor lærer han det så ikke ordentligt?" sagde han.

Hvilken sang brugte Beatles en sitar?

" Love You To" er en sang af det engelske rockband The Beatles fra deres album Revolver fra 1966. Sangen er skrevet og sunget af George Harrison og har indisk instrumentering som sitar og tabla.

Hvilke indiske instrumenter brugte Beatles i Norwegian Wood?

'Norwegian Wood (This Bird Has Flown)' var en skelsættende indspilning for The Beatles, som var en af de første vestlige popsange med the sitar, et indisk instrument. John Lennon fik ideen til sangen, da han var på skiferie med sin kone Cynthia i St. Moritz i de schweiziske alper.

Anbefalede: