Logo da.boatexistence.com

Hvad er en skorpionpistol?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en skorpionpistol?
Hvad er en skorpionpistol?

Video: Hvad er en skorpionpistol?

Video: Hvad er en skorpionpistol?
Video: CZ Scorpion EVO 3 A1 2024, Kan
Anonim

The Škorpion vz. 61 (eller Sa vz. 61 Skorpion) er en tjekkoslovakisk maskinpistol udviklet i 1959 af Miroslav Rybář (1924–1970) og produceret under den officielle betegnelse Samopal vzor 61 ("maskinpistol model 1961) ") af Česká zbrojovka våbenfabrik i Uherský Brod fra 1963 til 1979. …

Er skorpionen en rigtig pistol?

CZ Scorpion EVO 3 S1-pistolen er lovligt klassificeret af ATF som en pistol, og er af CZ-USA beregnet til at blive brugt som en pistol. … Brugere af CZ Scorpion EVO 3 S1 Pistol bærer det eneansvar for at sikre, at deres brug af skydevåbnet overholder alle lokale, statslige og føderale våbenlove.

Er Scorpions gode våben?

CZ Scorpion er ikke bare en sjov riffel, men en fremragende platform til en hjemmeforsvarsriffelNok har den ikke sans for en ægte riffelkaliber (hvilket du sikkert alligevel ikke vil have), men det er bestemt et dygtigt og effektivt våben til hjemmeforsvarsbaner, især med hule punkter.

Hvor meget koster en maskinpistol med en skorpion?

Den mest imponerende statistik på Scorpion Pistol er prisskiltet. For kun $849 er det en masse penge for skillingen.

Hvilken kaliber bruger Scorpion?

Scorpion er kammeret i 9 mm og en pistolkaliber karabin, hvilket ikke ville være en god kandidat til en optik med lav variabel effekt.

Anbefalede: