Logo da.boatexistence.com

Laves der stadig slik?

Indholdsfortegnelse:

Laves der stadig slik?
Laves der stadig slik?

Video: Laves der stadig slik?

Video: Laves der stadig slik?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Chewy Runts blev udgået i 2014. Et sæsonprodukt ved navn Runts Freckled Eggs blev udgivet hvert år til påske.

Hvor gammel er rundts slik?

History of Runts Candy

Frugtigt, sprødt og sjovt at spise, Runts-slik blev først oprettet i 1982 Selvom det næsten ikke er ændret i de næsten 40, siden det skabelsen, har de største ændringer været til dens smag. Oprindeligt tilbød Willy Wonka Candy Company smag af banan, kirsebær, jordbær, lime og appelsin.

Er runts en Wonka-slik?

Runts er en candy fra Nestles Wonka Candy Company. Runts er små, sprøde og frugtagtige slik, der er formet som den frugt, der svarer til deres smag.

Er rundts slik gode?

Til de gode nyheder: de er gode De er ikke gode, men de er interessante: hård lille, småstenslignende slik med en ydre slikskal. Indeni er det som en presset klump sødt pulver, der opløses fint i munden. Endnu bedre, de tilføjede 2 nye smagsvarianter: ananas og mango.

Hvilket slik er som runder?

Vores Fruit Blast Mix vil minde dig om det berygtede Wonka Runts Candy, men det er intet mindre end lækkert. En kombination af sjove former, frugtagtige smage og lyse farver gør Fruit Blast Mix til et populært valg til slikbuffeter, såvel som børnefødselsdagsfester eller enhver begivenhed, der har brug for en pop farverig sød sjov.

Anbefalede: