Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er cadillac ikke i Australien?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er cadillac ikke i Australien?
Hvorfor er cadillac ikke i Australien?

Video: Hvorfor er cadillac ikke i Australien?

Video: Hvorfor er cadillac ikke i Australien?
Video: What happened to Cadillac? 2024, Kan
Anonim

Cadillac skulle til Australien i slutningen af 2008 -- for første gang siden 1969 -- men disse planer blev skrottet i grebet af den globale finanskrise, selv selvom den første forsendelse af biler var ankommet, og forhandlere var blevet udpeget. … Der var ingen chance for, at Cadillacs kunne få navnet Holdens, sagde han.

Er Cadillacs tilgængelige i Australien?

Måske vigtigere, CarsGuide forstår også, at det i stigende grad er et spørgsmål om hvornår, og ikke om, for Cadillac-mærket i Australien, med alle tegn nu, der endelig peger på det ikoniske mærke lander på vores marked.

Kommer Cadillac SUV til Australien?

Kommer 2021 Cadillac Escalade til Australien? No, er det korte svar. Cadillac producerer ikke køretøjer i højrestyret, og GM har ikke givet nogen indikation af planer om at begynde at konvertere biler til det (relativt) lille australske bilmarked.

Vil GM erstatte Holden i Australien?

General Motors har bekræftet sin åbne hemmelighed, det vil etablere GM Speci alty Vehicles (GMSV) i samarbejde med HSV-ejere Walkinshaw Automotive Group for at konvertere venstrestyrede GM-køretøjer til det australske marked. …

Hvad erstatter Holden i Australien?

Chevrolet Camaro erstatter Holden ZB Commodore i Supercars-serien fra 2022-sæsonen. Holdens død har ført til mange tings død - lige fra Commodore-navneskiltet til det ikoniske løvemærke.

Anbefalede: