Logo da.boatexistence.com

Hvorfor var crassus vigtigt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor var crassus vigtigt?
Hvorfor var crassus vigtigt?

Video: Hvorfor var crassus vigtigt?

Video: Hvorfor var crassus vigtigt?
Video: What Was Crassus Thinking? - The "fool" of Carrhae 2024, Kan
Anonim

Crassus steg til politisk fremtræden efter hans sejr over slaveoprøret ledet af Spartacus, idet han delte konsulatet med sin rival Pompejus den Store. En politisk og finansiel protektor for Julius Cæsar, Crassus sluttede sig til Cæsar og Pompejus i den uofficielle politiske alliance kendt som det første triumvirat.

Hvad var Crassus kendt for?

Marcus Licinius Crassus, (født ca. 115 f.v.t.-død 53), politiker, der i de sidste år af den romerske republik dannede det såkaldte Første Triumvirat med Julius Cæsar og Pompey for effektivt at udfordre Senatets magt.

Hvad gjorde Crassus for Rom?

En politisk og finansiel protektor for Julius Cæsar, Crassus sluttede sig til Cæsar og Pompejus i den uofficielle politiske alliance kendt som det første triumvirat. Sammen dominerede de tre mænd det romerske politiske system, men alliancen varede ikke længe på grund af de tre mænds ambitioner, egoer og jalousi.

Hvorfor var Crassus så rig?

Han tjente også en del penge på at købe og sælge slaver og få mest muligt ud af en gruppe sølvminer, som hans familie ejede. Som et resultat, samlede han en enorm formue og blev magtfuld og kendt på grund af sin rigdom. Crassus havde politiske og militære ambitioner og brugte sin rigdom til at forfølge dem.

Hvad opnåede Marcus Licinius Crassus?

Crassus, Marcus Licinius

Han kommanderede en hær for Sulla i 83 f. Kr., samlede en enorm personlig formue og rejste og ledede de tropper, der besejrede slaven Spartacus oprør i 71. Sammen med Pompejus og Julius Cæsar dannede han det første triumvirat i 60 f. Kr., og var guvernør i Syrien i 54 f. Kr.

Anbefalede: