Logo da.boatexistence.com

Hvem spiller tori i brevet for kongen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spiller tori i brevet for kongen?
Hvem spiller tori i brevet for kongen?

Video: Hvem spiller tori i brevet for kongen?

Video: Hvem spiller tori i brevet for kongen?
Video: 古装电视剧 |【玉腰奴 Be Your Slave】08 御史之女被献异国当人质,一朝绝地翻盘,领兵逼宫,终得无数裙下之臣(《尚食》吴谨言、宁静)💖看剧迷 2024, Kan
Anonim

Portrætteret af Sir Tiuri the Valiant er hovedpersonen i The Letter for the King på Netflix. Han spilles af Amir Wilson Tiuri er en ung ridder fra Eviellan, som blev reddet af Sir Tiuri The Valiant i en ung alder. Da han er 15, fik han til opgave at levere et hemmeligt brev til kongen.

Vil der være en sæson 2 af Letter for the King?

Er 'The Letter For The King' blevet fornyet til sæson 2? Når dette skrives, har Netflix stadig ikke fornyet The Letter for The King for sæson 2. Sæson 1 havde premiere på Netflix den 20. marts 2020.

Hvem spiller abbeden i brev for kongen?

Kim Bodnia spiller abbedAbbeden styrer over et ildevarslende kloster, der huser reformerede kriminelle, hvor Tiuri og Lavinia befinder sig en nat.

Er brev til kongen annulleret?

Det er mere end et år siden, at sæson 1 af Letter for the King kom ned på Netflix, og fornyelsesstatussen for showet er stadig ikke blevet annonceret med det hverken fornyes eller aflyses i øjeblikket.

Hvor gammel er Tiuri?

Natten før hans hyldest og opstigning til ridder, som traditionelt tilbringes som en natlig vagt i et lille kapel, 16-årig væbner Tiuri, søn af en berømt ridder i Dagonauts rige, modtager en desperat bøn om hjælp fra en fremmed, der banker på døren til kapellet.

Anbefalede: