Logo da.boatexistence.com

Har kobe bryant stirret på solen?

Indholdsfortegnelse:

Har kobe bryant stirret på solen?
Har kobe bryant stirret på solen?

Video: Har kobe bryant stirret på solen?

Video: Har kobe bryant stirret på solen?
Video: Lil Nas X - Old Town Road (Official Video) ft. Billy Ray Cyrus 2024, Kan
Anonim

Under en slutspilskamp på udebane blev Kobe Bryant ramt af en kamerablitz, da han trak op efter en jumper, og manglede helt kurven. … Allerede dagen efter begyndte Kobe Bryant at stirre direkte ind i solen i 5 timer om dagen for at forberede sig på næste gang, en kamerablitz gik af i hans øjne under et spil.

Hvor mange timer sov Kobe Bryant?

I et 2014 New York Times-interview med søvndronningen selv, Arianna Huffington, afslørede Bryant, at han fik meget mere søvn i disse dage, Jeg plejede at klare mig tre eller fire timer om natten. Jeg har svært ved at lukke min hjerne af. Men jeg har udviklet mig. Jeg er op til seks til otte timer nu”

Hvor mange hoppere skød Kobe om dagen?

For at rette op på fejlen, sagde Kobe, gik han i fitnesscenteret hen over sommeren og lavede 100.000 skud. Det er 100.000 lavet, ikke taget. Dette ville betyde, at Kobe i gennemsnit havde over 1000 skud om dagen i flere måneder for at sætte sin skydeform ind i muskelhukommelsen.

Hvad skete der mellem Kobe og Matt Barnes?

De fleste kender kun til dette øjeblik fra spillet, men dette var kun en lille del af kampen mellem Barnes og Bryant. … Bryant og Barnes byttede konstant albuer og blev hver især ramt med en teknisk fejl i tredje kvartal efter at have gået fra brystet til brystet i et verb alt spats

Hvor mange timer om dagen ville Kobe træne?

Via Born To Workout. Kobe Bryant har en unik måde at træne på i lavsæsonen, som er kendt som 666-træningen. Navnet sådan, fordi Bryant træner 6 dage om ugen, 6 timer om dagen og 6 måneder om et år.

Anbefalede: