Logo da.boatexistence.com

Hvem er teetee på at vokse op med hiphop?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er teetee på at vokse op med hiphop?
Hvem er teetee på at vokse op med hiphop?

Video: Hvem er teetee på at vokse op med hiphop?

Video: Hvem er teetee på at vokse op med hiphop?
Video: NF - The Search 2024, Kan
Anonim

Tahira "Tee Tee" Francis er en tv-producer og mor-til-en. Reality-stjernen er en kusine til Egypt Criss og niece til Pepa, som spiller sammen med hende på WE tv's Growing Up Hip Hop.

Er teetee gift?

Tee Tee og Shawn har endnu ikke giftet sig . Mens forlovelsen faktisk fandt sted i slutningen af februar 2020 i Los Angeles, tror fans, at parret skulle have været gift nu. … Men hun var faktisk fuldstændig i mørke om sin forlovelse.

Hvad var rygtet om at vokse op med hiphop?

Hvis du har fulgt med GUHH, så ved du, hvor forkert Pepa og Egypten har behandlet Tee Tee. I afsnit 6 afslørede Vanessa for Tee Tee, at et rygte - startet af Egypten, Pepa og Dawn - om Shawn, der var hende utro, har cirkuleretTahira var naturligvis ked af det, men tog nyhederne med sig.

Hvordan er Tahira og Egypten relateret?

I sæson 3 af Growing Up Hip Hop kom Tee Tee (Tahira Francis) fra New Jersey for at passe sin fætter Egypt, da hendes tante Pepa var på vej tilbage på turné. (Tee Tees mor Maureen er den ældre søster til Pepa, den yngste af otte!) Tee Tee siger: Egypten er bogstaveligt t alt den, jeg var på hendes alder.

Hvordan er teetee relateret til Pepa?

I to sæsoner af Growing Up Hip Hop har fans set fejden mellem Tahira "Te Te" Denton, hendes fætter Egypt Criss og hendes tante Sandy "Pepa" Denton.

Anbefalede: