Logo da.boatexistence.com

Hvad er appeasement ww2-quizlet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er appeasement ww2-quizlet?
Hvad er appeasement ww2-quizlet?

Video: Hvad er appeasement ww2-quizlet?

Video: Hvad er appeasement ww2-quizlet?
Video: WW2 - OverSimplified (Part 1) 2024, Juli
Anonim

eftergivelse. Forsoning er handlingen med at give efter for aggressive krav for at opretholde fred. Den britiske premierminister Neville Chamberlain brugte forsoning til at give efter for Hitlers krav om at overtage Tjekkoslovakiet i bytte for fred på München-konferencen.

Hvad var appeasement WW2?

Institueret i håbet om at undgå krig, appeasement var navnet , der blev givet til Storbritanniens politik i 1930'erne med at tillade Hitler at udvide tysk territorium ukontrolleret Nærmest forbundet med den britiske premierminister Neville Chamberlain, det er nu almindeligt miskrediteret som en svaghedspolitik.

Hvad er appeasement-quizlet?

formidling. En ny strategi brugt mod Hitler, hvor de vestlige demokratier ville give efter for en aggressors krav for at bevare freden. Britisk - intet ønske om at kæmpe mod nogen. Frankrig - demoraliseret og havde politisk splittelse.

Hvilken rolle spillede forsoning i anden verdenskrig?

Formildelse opmuntrede Hitlers Tyskland, hvilket i det væsentlige førte til Anden Verdenskrig. Da Hitler fortsatte med at invadere territorier og bygge et militær, der er i stand til at udkæmpe en større krig-på trods af Versailles-traktaten, tillod Storbritannien og Frankrig ham at fortsætte, i håb om at han ville lade dem være i fred, hvis de forlod ham alene.

Hvad var målet med quizlet om forsoningspolitik?

Målet var at skabe fred og undgå krig.

Anbefalede: