Logo da.boatexistence.com

Er evangeline den anden stjerne til højre?

Indholdsfortegnelse:

Er evangeline den anden stjerne til højre?
Er evangeline den anden stjerne til højre?

Video: Er evangeline den anden stjerne til højre?

Video: Er evangeline den anden stjerne til højre?
Video: "I did trap Paul Rudd in my crotch!" Evangeline Lilly on The Wasp's kick-ass fighting style. 2024, Kan
Anonim

Trivia. I Prinsessen og frøen ligner stjernerne Ray og Evangeline den anden stjerne og stjernen ved siden af. I klippet The Fairies Visit The Mainland (en slettet scene fra Tinker Bell), den anden stjerne er til højre, selv fra Never Land's perspektiv.

Hvilken stjerne er den anden til højre?

"Second Star to the Right" er titlen på en Once Upon A Time-episode, hvor Darling-familien og Smee optræder. Kaptajn Kirk citerer denne linje i Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991) lige før han og den oprindelige besætning på Enterprise tager på en sidste tur.

Hvilken stjerne er Evangeline?

Evangeline er Rays stjerne, angiveligt Nordstjernen og Rays kærlighedsinteresse.

Var Evangeline en ildflue?

Selv om det så ud til, at Evangeline ikke var mere end en stjerne, blev ildfluer afsløret for at blive stjerner, når de dør, hvilket kraftigt antyder, at Evangeline var en gang en egentlig ildflue, der til sidst døde Selvom Rays kærlighed til hende, trods hendes død, fortsatte med at skinne klart.

Bliver Ray den anden stjerne til højre?

Så hvis hun virkelig er den klareste stjerne på himlen. Efter Ray når sin plads til venstre for hende, ville hun blive…den anden stjerne til højre. … Det betyder, at der er en kontinuitet i det mindste med hensyn til tid mellem disse tre film og positionen af den klareste stjerne på himlen!

Anbefalede: