Logo da.boatexistence.com

Har el examen en accent?

Indholdsfortegnelse:

Har el examen en accent?
Har el examen en accent?

Video: Har el examen en accent?

Video: Har el examen en accent?
Video: Adele - Interview: Adele's Live Lounge Special BBC Radio 1 (January 27th, 2011) 2024, Kan
Anonim

Spansk oversættelse: eksamen På forhånd tak! Forklaring: Den generelle regel er, at når den sidste stavelse i et ord ender på enten n eller s, er den næstsidste stavelse accentueret, i mangel af en skrevet accent et andet sted i ordet. Derfor er en accent ikke nødvendig her

Er der en accent i eksamen?

examen (sust.) Ordet eksamen er opdelt i 3 stavelser: e-xa-men. … Ordet eksamen er oxytone, fordi den toniske stavelse er den næstsidste stavelse. Den har ikke en grafisk accent, fordi den er paroxytone og ender på 'n', 's' eller vokal.

Lægger du accent på El?

Gramatisk set kaldes el ( uden accent) en bestemt artikel, hvorimod él (med accent) kaldes et personligt pronomen. Det betyder, at el er et ord, der går foran et ental, maskulint substantiv. … Él har en accent, når han arbejder som et maskulint personligt pronomen for ental, tredje person.

Har du en accent?

Når ordet qué (med accent) er ledsaget af et spørgsmålstegn, kan du bruge det i forskellige former. I et spørgsmål, que med accenttegnet betyder norm alt "hvad", ", men det kan også betyde "hvilken". For eksempel: ¿Qué lugar es más bonito, el restaurante o el cine?

Hvad betyder NEJ på spansk?

På spansk kan du erstatte ordet nej med et andet ord, såsom nadie (ingen) eller nada (ingenting).

Anbefalede: