Logo da.boatexistence.com

Hvad er en mus?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en mus?
Hvad er en mus?

Video: Hvad er en mus?

Video: Hvad er en mus?
Video: Hvad er MUS? 2024, Kan
Anonim

I oldgræsk religion og mytologi er muserne litteraturens, videnskabens og kunstens inspirerende gudinder. De blev betragtet som kilden til den viden, der er inkorporeret i poesi, lyriske sange og myter, der var beslægtet mundtligt i århundreder i den antikke græske kultur.

Hvad vil det sige at blive kaldt en muse?

Som et substantiv betyder det en person - især en kvinde - som er en kilde til kunstnerisk inspiration I mytologien var muserne ni gudinder, der symboliserede kunst og videnskab. I dag er en muse en person, der tjener som en kunstners inspiration. … Du kan ikke gruble på fem sekunder. Folk funderer over bestemte ideer i årevis.

Hvad er et eksempel på en muse?

Definitionen af en muse er en ånd eller kilde, der inspirerer en kunstner. Et eksempel på muse er nogen, der har en tanke om livets oprindelse. Et eksempel på muse er karakteren Kira fra filmen Xanadu. … (intransitiv) At blive fortabt i tanker, at overveje.

Hvad er en muse i græsk mytologi?

Muse, græsk Mousa eller Moisa, latinsk Musa, i græsk-romersk religion og mytologi, enhver af en gruppe søstergudinder af obskur, men gammel oprindelse, hvis kult var hovedcentret Mount Helicon i Boeotia, Grækenland. De blev født i Pieria ved foden af Olympen.

Hvad er karaktermuser?

Et udtryk hentet fra græsk mytologi, henviser nu til en spillers ideer til at skrive en karakter Eksempel: "Jeg får en ny Steve-muse!", hvor Steve er karakteren hvem spilleren nu føler trang til at spille som. En muse kan også henvise til viljen til at reagere på et rollespil.

Anbefalede: