Logo da.boatexistence.com

Var flagermusmesteren og doktoren ferievenner?

Indholdsfortegnelse:

Var flagermusmesteren og doktoren ferievenner?
Var flagermusmesteren og doktoren ferievenner?

Video: Var flagermusmesteren og doktoren ferievenner?

Video: Var flagermusmesteren og doktoren ferievenner?
Video: Aufregung um Ferrari | Schrott für 385.000 € ? | So viel kostet die Reparatur | Hamid Mossadegh 2024, Kan
Anonim

Selvom de fleste af os ved, at W. B. "Bat" Masterson var berømt som en revolvermand og ven af karakterer som Wyatt Earp, Doc Holliday og Luke Short, mange ved måske ikke, at han også var forfatter.

Hvad sagde Bat Masterson om Doc Holliday?

Masterson forklarede Wyatts venskab med Holliday ved blot at sige, at Doc var "så desperat en mand på et trangt sted, som Vesten nogensinde vidste" Han var mindre velgørende i sin artikel om Holliday, der beskriver Doc som "glødende og fremskyndet og meget optaget af både at drikke og skændes, og blandt mænd, der ikke …

Hvem var Bat Masterson venner med?

Masterson blev grebet af venner af Deger og pistol-pisket af lovmanden. Den følgende dag blev Masterson idømt en bøde på $25 for at forstyrre freden.

Hvad var forholdet mellem Bat Masterson og Wyatt Earp?

Han var også en formidabel fistfighter. Hans ven og kammerat lovofficer, Bat Masterson, huskede senere, at "Der var få mænd i Vesten, der kunne piske Earp i en hård kamp." I løbet af det næste år beviste Wyatt igen sin dygtighed som advokat, men hans politiske færdigheder var mindre raffinerede.

Har Doc Holliday venner?

Earp mødte medspilleren John Henry "Doc" Holliday i Texas i 1878. … Earp og Holliday blev venner på Texas gambling-kredsløb i slutningen af 1870'erne, og Doc deltog i pistolkampen ved OK Corral i 1881. Seks år senere døde Holliday af tuberkulose i en alder af 36 i Glenwood Springs, Colorado.

Anbefalede: