Logo da.boatexistence.com

Var er Latinamerika?

Indholdsfortegnelse:

Var er Latinamerika?
Var er Latinamerika?

Video: Var er Latinamerika?

Video: Var er Latinamerika?
Video: Latin-Amerika 2024, Kan
Anonim

Latinamerika er en region på den vestlige halvkugle, syd for USA Udtrykket Latinamerika bruges til at beskrive landene i Sydamerika, Mellemamerika og Caribien der taler latinske sprog, også kendt som de "romanske sprog". Disse sprog omfatter spansk, portugisisk og fransk.

Hvor ligger Latinamerika?

Latinamerika forstås generelt at bestå af hele kontinentet i Sydamerika i tilføjelse til Mexico, Mellemamerika og øerne i Caribien, hvis indbyggere taler et romansk sprog.

Hvorfor kalder vi det Latinamerika?

Regionen består af folk, der taler spansk, portugisisk og fransk. Disse sprog (sammen med italiensk og rumænsk) udviklet fra latin i Romerrigets dage, og de europæere, der taler dem, kaldes nogle gange 'latinske' mennesker. Deraf udtrykket Latinamerika.

Eksisterer Latinamerika?

Latinamerika har mange racer Der er mange indere i Mexico, Mellemamerika og i Andeslandene i Sydamerika (Ecuador, Peru og Bolivia)). Men i andre latinamerikanske lande, såsom Argentina og Uruguay, er rigtige indere omtrent lige så sjældne som indianere i cigarbutikker i USA.

Er Latinamerika og Sydamerika det samme?

Latinamerika udgør hele Sydamerika, Mexico i Nordamerika, øen i det Caribiske Hav og Mellemamerika. I modsætning hertil er Sydamerika kontinentet på den sydlige halvkugle, syd for og støder op til Nordamerika. … I Latinamerika tales fransk, spansk og portugisisk.

Anbefalede: